Kadobos.nl maakt gebruik van cookies en andere trackingtechnologieën om u te helpen bij het navigeren en uw mogelijkheid om feedback te geven, uw gebruik van onze producten en diensten te analyseren en te helpen bij onze promotie- en marketinginspanningen.

Voor meer informatie kunt u kijken in onze Privacy verklaring.

Houten speelgoed

Verfijnd zoeken
Aantal weergegeven:
Weergave:
Sorteren op:
€27,50
€19,95
€57,50
€49,95

Duurzaam houten speelgoed daar houden wij van! Allerlei houten speelgoed van mooie materialen, dat jarenlang meegaat en ecologisch verantwoord is. Houten speelgoed is ook goed voor de eigen fantasie van het kind. Een greep uit het assortiment houten speelgoed is: houten garages, houten keukentje en houten winkeltje, houten treinset en houten poppenwagen. Ook voor buiten allerlei houten speelgoed zoals houten loopwagen of houten loopfietsen en schommels. Naast het houten speelgoed is er ook een ruim assortiment aan houten artikelen als kraamkado of leuke decoratie van hout voor in de kinderkamer. Vooral de houten naamtrein en de muziekdoosjes doen het erg goed bij Kadobos en worden leuk ingepakt verzonden. De kadootjes leuk verpakt kunnen ook direct naar de pasgeboren baby worden verzonden.  

Waarom houten speelgoed? Hier volgen de 4 belangrijkste redenen:
Houten speelgoed is duurzaam 
Houten speelgoed is weliswaar een stuk duurder dan dat van plastic, maar daar staat tegenover dat houten speelgoed veel langer meegaat.

Houten speelgoed is ecologisch
Houten speelgoed is biologisch afbreekbaar, waar pvc dit niet is. PVC is
 recyclebaar maar je komt er nooit meer vanaf.

Houten speelgoed stimuleert de verbeelding van je kindje
Houten speelgoed is eenvoudiger van opzet. Het zet de deur open voor een grenzeloze fantasie en stimuleert de creativiteit. Het is geen speelgoed waar je op een knop duwt en te horen krijgt op welke letter van het alfabet je net geduwd hebt. Je kindje moet zelf duwen, trekken, draaien wat tot een actieve geest leidt. 
Houten speelgoed is veilig
Houten speelgoed bevat geen kunststoffen of andere giftige stoffen. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen dus veel veiliger voor je kindje.
Tot slot: Houten speelgoed is tijdloos. 
Kruip op de zolder van oma en opa & ga op zoek naar houten schatten! Speelgoed dat van generatie tot generatie wordt doorgegeven.

 

 


Totaal: €0,00

Winkel Wagen

0 item(s) - €0,00
Uw winkelwagen is leeg